Varje resa börjar med ett första steg, tas detta dessutom in på vårt kontor kan vi garantera att just er idé får den bästa möjliga starten inför framtiden!

Vårt framtida samarbete

stabilitet

Wendén & Rydholm är en finansiell rådgivnings och redovisningsbyrå belägen på Avenyn i centrala Göteborg. Grundarna Vincent Wendén och Erik Rydholm har över åren byggt upp en stabil verksamhet och nöjd kundkrets genom proffesionellt bemötande och gediget kunnande inom sina områden.

relationer

Att majoriteten av kundkontakterna har knutits ifrån rekommendationer av redan existerande kunder vittnar om byråns vision om långvariga och värdeskapande affärsrelationer och visar även på att fokus ligger på effektivitet och individuell utformning av varje kundrelation.

diversifiering

Samarbetet sträcker sig ifrån enskilda näringsidkare och mindre aktiebolag till större entreprenörskoncerner, vilket ger ett väl avvägt och innehållsrikt spann av kompetens inom byrån. Där ingen fråga är för liten för att ställas och inga expansionsdrömmar är för stora för att påbörjas.

PARTNERS

vincent porträtt

Vincent Wendén

Med en ekonomisk utbildning i botten och flera års arbete inom ekonomi har Vincent arbetat med många bolag i olika storlekar och genres. Hans kunnande sträcker sig från bokföring i enskilda firmor till avancerad rådgivning åt affärsentreprenörer över hela landet och är specialiserad inom interna flödestransaktioner i koncerner.

erik porträtt

Erik Rydholm

Efter utbildning vid Chalmers tekniska högskola samt Handelshögskolan i Göteborg har Erik arbetat med ekonomi inom flertalet bolag innan karriären tog riktning mot redovisning och ekonomisk rådgivning. I kundkretsen ingår enskilda firmor, bostadsrättsföreningar samt aktiebolag. Fördjupningen ligger i interimsstyrelser och omklassificeringar av mindre bostadsrättsföreningar.

ASSOCIATE

122659833_952801828543461_3921354008449645603_n

Daniel Agendor

Daniel har en högeskoleutbildning som sträcker sig från Biomedicinska vetenskaper vid Sahlgrenska Akademin till en ekonomisk examen från Handelshögskolan vid Göteborgs Universitet samt arbetslivserfarenheter som ekonom och toppsäljare. Dessa erfarenheter medför en gedigen kompetens inom företagande och entreprenörskap vilket Daniels kunder kan profitera på. Redovisning och affärsrådgivning är huvuduppgifterna där arbetsgången speglar genuint engagemang i aktiebolag så väl som i bostadsrättsföreningar.

Tankarna om en karriär inom ekonomiområdet lockar många, kanske är du i slutet av dina studier eller är några år in i arbetslivet? Oavsett så finns det alltid frågor som behöver svar och nya möjligheter att utforska. Tveka därför inte höra av dig och bolla dina idéer om framtid, engagemang och driv med oss!

Fyll gärna i nedan formulär med en fråga eller fundering så återkommer vi så fort vi kan!